Top novosti

Neki jednostavno ne igraju po pravilima igre: Grupa Pravila Igre upoznala nas s “Luđakom”

Izlazak iz zone komfora može biti itekako zabavan i nimalo neugodan, objavom novog spota dokazala je to grupa Pravila Igre!

Već kod izlaska nove pjesme “Luđak”, bilo je jasno da ovaj put neće sve biti po pravilima, a da će igra postati veoma zanimljiva i vruća dokazali su spotom za istoimenu pjesmu s kojom će se publici predstaviti na jubilarnom 70. Zagrebačkom festivalu.

Drugačiji spot prati i novi zvuk grupe Pravila Igre pa iako je “Luđak” autorsko djelo već provjerenog “hitmejkerskog” dua Mire i Sonje Buljan, za nešto rokerskiji zvuk zaslužan je jako talentirani mladi producent Antonio Perina, koji je ujedno i redatelj spota. Kako bi “Luđak” bio obuzdan u spotu pobrinula se mlada glumica i plesačica Mirta Meštrović. Frontmanu Ivanu Peneziću snimanje ovog spota u Mirtinom društvu bilo je izrazito zanimljivo iskustvo.

“Kada smo prvi puta čuli pjesmu znali smo da će spot biti nešto drugačije i jedan dobar izlazak iz naše zone komfora. Vjerujem da smo na najbolji mogući način uspjeli dočarati energiju, strast i emociju koju nama izaziva pjesma Luđak. Veliko hvala redatelju spota Antoniju Perini i prekrasnoj Mirti Meštrović koji su ovaj spot odradili maestralno i koji su me doslovce bacili na koljena”, rekao je pjevač Ivan Penezić.

“Nadamo se da Ivan nije odlučio primijeniti Mirtine stroge metode sa snimanja spota na svojoj pjevačkoj partnerici Andrei Andrassy kojoj je mentor u showu ‘Zvijezde pjevaju’ koji kreće krajem ožujka”, šale se dečki iz benda.

Do tada Ivana i ovu svestranu grupu možete gledati uživo na Zagrebačkom festivalu 17. ožujka ili na nekom od brojnih budućih koncerata. Pjesma “Luđak” najnoviji je singl s novog albuma “Usne od šećera” koji su dečki predstavili na reprizi Valentinova 15.02. u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Foto: Dario Lepoglavec

 

462 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail