Top novosti

Neda Ukraden predstavlja novi singl Za pravu ljubav ususret CMC festivalu

Jedna od najvećih regionalnih pjevačica Neda Ukraden objavila je novu pjesmu i video spot Za pravu ljubav. Pjesmu napravljenu u čast ljubavi pop diva objavila je znakovito na jubilarni 70. rođendan.

Pjesma je nastala u suradnji s talentiranim i popularnim slovenskim timom Raay music koji je zaslužan za glazbu i aranžman, a za sjajan tekst zaslužan je Neno Ninčević. Video spot sniman u prekrasnom ambijentu RAM tvrđave na Dunavu, zahvaljujući Turističkoj zajednici i Općini Veliko gradište, režirao je Vedad Jašarević.

Pjesma Za pravu ljubavu govori o lijepoj ljubavnoj priči, a Neda ju je donijela u mediteranskom pop ozračju koje je krasilo njene brojne hitove iz 80-ih. Suradnja s timom Raay music pokazala se kao odličan korak u glazbenoj karijeri pop dive. Prethodni singl Ni Dubai, ni Hawaii koji je snimila u duetu sa sve popularnijim mladim pjevačem Lukom Basijem osvojio je publiku.

Iako je poput svih glazbenika svoje koncerte morala otkazati za neke bolje dane, Nedu veseli što će ponovo stati na pozornicu CMC festivala na kojem je uvijek rado sudjelovala i ostvarila brojne uspjehe s hitovima Kao vino i gitara, Favorit, Najteže je kad se rastaje. Neda Ukraden u Vodicama će nastupiti 5. rujna i predstaviti novu pjesmu Za pravu ljubav. 

3206 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail