Top novosti

Navijajte za Vatrene u Kataru uz najveće hrvatske navijačke hitove

Uoči utakmice Vatrenih s Belgijom u prodaji je kompilacija najboljih navijačkih pjesama.

Nazvana “Svijet voli pobjednike”, po jednoj od istaknutijih navijačkih pjesama, nosi jasnu poruku – hoćemo pobjedu!

Nakon preokreta i sjajne pobjede nad Kanadom, nabrijavanje za sraz koji će odlučiti sudbinu naše nogometne reprezentacije može početi uz navijačke hitove poput “Srce vatreno”, “Svijet voli pobjednike”, “Neka pati koga smeta”, “Nije u šoldima sve”,”Moja domovina”, “8 slova”, “Lijepa li si”, “Poljubi zemlju”, “Večeras je naša fešta”, a svoje mjesto je zaslužila i nova pjesma popularnih Zaprešić boysa “Jutrom kad se budim”.  

Zlatnom odličju orijentiranog naziva, digitalna i CD kompilacija “Svijet voli pobjednike” sastoji se od najpopularnijih pjesama koje se jednoglasno pjevaju na tribinama, među navijačima i u domovima svih koji prate utakmice hrvatskih reprezentacija.

Našu malu naciju od približno 4 milijuna izbornika već je zahvatila navijačka groznica, a idealna je ovo kompilacija za navijanje u nastavku pohoda Vatrenih na jedino odličje koje nam nedostaje na Svjetskim nogometnim prvenstvima.
U svijetu smo poznati po raspjevanim navijačima, domoljubnom naboju i ludoj atmosferi, a upravo takav doživljaj približava kompilacija “Svijet voli pobjednike”. Nastala je u suradnji Croatia Recordsa i Croatia Airlinesa, a urednik izdanja je Danijel Matkov.

Hrvati će zbog Vatrenih disati kao jedan, a u ovim nekarakterističnim okolnostima održavanja prvenstva mnogi će utakmice gledati okupljeni u adventskim fan zonama, u kafićima, kućama i stanovima gdje će ova kompilacija pokazati svoju važnost i kvalitetu domoljubnih pjesama.

Kompilaciju najboljih navijačkih pjesama “Svijet voli pobjednike” možete poslušati na svim digitalnim platformama ili kupiti po regularnoj cijeni od 69,00 kuna.

 

440 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail