Novosti

Najveći hitovi The Ultimate Collectiona na dvostrukom vinilu

The Ultimate Collection, edicija Croatia Recordsa koja je bila pravi nastavak popularnog The Platinum Collectiona, ali posvećene najvećim rock imenima bogatog kataloga Jugotona, odnosno Croatia Recordsa, s vremenom je premašila nakladu od 100 tisuća prodanih primjeraka.

 Time je postala najuspješnija rock kolekcija svih vremena na našim diskografskim područjima. Edicija je pokrenuta 2007. godine, a nakon što je doživjela svoje Greatest Hits izdanje u CD obliku došlo je vrijeme da neke pjesme završe i na onom izvornom mediju na kojem su i prvi put snimljene (barem veći dio njih) – vinilu.

Matt Collins, Grupa 220, Indexi, Boris Babarović i Crveni koralji, YU grupa, Korni grupa, Time, Bijelo dugme, VIS Idoli, Leb i sol, Parni valjak, Divlje jagode, Aerodrom, Teška industrija, Majke, Laufer, Azra, Električni orgazam, Đavoli, Haustor, Buldožer, Prljavo kazalište, Jura Stublić & Film, Psihomodo pop, Daleka obala, Opća Opasnost i Crvena jabuka dio su dvostrukog crnog 180-gram vinila uz koji će svaki kupac dobiti i download kod za preuzimanje mp3 verzije izdanja. Uz izdanje stižu i kratke biografije svih izvođača koji se nalaze na vinilima, a tu su i njihove fotografije. Autor originalne edicije The Ultimate Collection je Želimir Babogredac, a izbor pjesama za Greatest Hits izdanje radio je poznati radijski voditelj Drugog programa Hrvatskog radija Zlatko Turkalj Turki.

Dvostruki LP The Ultimate Collection – Greatest Hits možete kupiti po cijeni od 149 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

1206 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail