Novosti

Najveći hitovi Kikija Lesendrića i Pilota od sada na novom izdanju iz edicije “Greatest Hits Collection”

Legendarni Piloti popularnog glazbenika Kikija Lesendrića jedan su od najcjenjenijih sastava osamdesetih godina prošlog stoljeća, a zaživjeli su u samom jeku novog vala dok se kasnije okreću pop i rock zvuku prepoznatljivog potpisa.

Takav zvuk doveo ih je na poziciju jednog od najpopularnijih bendova do ranih devedesetih godina. Piloti prestaju postojati 1997. godine, a 12 godina kasnije revitalizira se ovo ime u obliku Kiki Lesendrić & Piloti sve do danas kada imamo priliku u rukama držati novo kompilacijsko izdanje “Greatest Hits Collection”.

Na ovom CD-u nalazi se 15 pjesama od rane faze Pilota do novijih godina djelovanja benda – “Ne veruj u idole”, “Novo odelo”, “Svi smo mi ponekad anđeli”, “Kao ptica na mom dlanu”, “Tajna je u tebi skrivena”, “Uvek te đavo nađe lakše nego ja” i “Još jedna pijana noć” samo su dio hitova uz koje su mnogi proveli najljepše trenutke.

Izdanje “Greatest Hits Collection” Kikija & Pilota savršena je najava novog studijskog albuma koji će Kiki objaviti u suradnji diskografskih kuća Croatia Records i PGP, a kojim će još jednom potvrditi status jednog od najcjenjenijih glazbenika i kantautora naših prostora. Za njega su pisali i oni najveći poput Đorđa Balaševića, ali je većinu pjesama radio upravo sam što ga je i dovelo do popularnosti, kako među publikom tako i u drugim glazbenim krugovima.

CD “Kiki & Piloti – Greatest Hits Collection”  možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te u webshopu. Album je dostupan i na svim streaming servisima.

1038 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail