Novosti

Na “Putovanje” Dorom 2023. vode nas Top of the Pop i Mario 5reković

Popularni pulski bend pokazao je svoj potencijal ušavši u najuži izbor za pjesmu Eurosonga prvom pjesmom koju su ikada objavili.

Članovi benda aktivno nastupaju već više od 10 godina, a upečatljivi scenski nastupi i interakcije s publikom ističu ih od ostalih.

Pjesmu “Putovanje” koju izvode Top of the Pop i Mario Petreković napisali su Bruno Krajcar i Danijel Načinović uz aranžman Nikole Milata. Nastup na Dori velika je čast i potvrda glazbenog umijeća koje imaju članovi Kristina Iveković, Nikola Milat, Ivan Luch i Armin Poldrugovac.

“Strašno smo uzbuđeni biti dio megaprodukcije HRT-a. Pjesma je na tragu najvećih hitova Novih fosila ili, na svjetskom nivou, ABBA-e. Bez namjere da se uspoređujemo s tim genijalnim izvođačima, već u našoj pjesmi nudimo hommage njihovog zvuka uz modernu notu. Želimo se predstaviti publici željnoj dobrog pop plesnog ritma i zaraznih melodija. Dora je oduvijek bila pozornica kojoj su stremili izvođači i autori, a tim više je golemi uspjeh da ćemo tamo predstaviti našu vještinu. Nadam se da ćemo očarati slušatelje i gledatelje. Putovanje je pred nama, a nadam se da ćete nam se i vi na tom putu pridružiti”, zanimljiv je bio Nikola Milat.

Top of the Pop

Mario 5reković bi scenskim nastupom na pozornici mogao dodati novu dimenziju koja je za nastup presudna. Prva autorska pjesma naišla je na sjajne reakcije i prihvaćanje na prestižnom natjecanju, a to bi mogao biti vjetar u leđa za nove autorske bravure Top of the Popa. Dora 2023. poslužiti će im i kao odlična platforma za promociju i stjecanje publike koje cijeni iskreni rad i trud.

Puno nastupaju pa je za očekivati kako će s toliko utakmica u nogama i njihov nastup na Dori biti, bez pritiska, neko posebno “putovanje”.

 

1635 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail