Top novosti

Multiinstrumentalist i kantautor Roko Vušković potpisao ekskluzivni ugovor za Croatia Records

Nakon nekoliko uspješnih singlova i sjajnog nastupa na Dori s pjesmom “Malo kasnije”, Roko Vušković potpisao je ekskluzivni ugovor za Croatia Records čime se nastavlja uspješna suradnja s njim, ali i Bonton Musicom. 

Roko je sve bliži debitantskom studijskom albumu kojeg stvara već jedno određeno vrijeme.
“Jako mi je drago što sam produžio suradnju s Croatia Recordsom, zadnjih godina smo lijepo radili i drago mi je što možemo nastaviti. Vjerujem da će biti još ljepši rezultati u idućih pet godina. Potpisan je ugovor na dva albuma, tako da se veselim ovim izdanjima”rekao je Roko i dodao da je album skoro spreman te ističe da bi se već na jesen mogao ugledati na policama CD shopova.

Nedavno je nastupio i na Dori s pjesmom “Malo kasnije” koja je dobila brojne pohvale publike za osvježavajući glas i prisutnost na sceni. Od tada, Roko istim tempom nastavlja dalje.
“Planovi nakon Dore nastavljaju se novim singlom prije ljeta, a na jesen ću biti dio jednog zanimljivog projekta. Što se tiče nastupa, nakon Uskrsa selim sa svojim bendom u Dalmaciju, pa 30.4. nastupamo na Braču, a potom imam nekoliko koncerata u Splitu. Puno toga lijepoga događat će se u budućnosti”rekao je Roko koji osim svoje aktivne glazbene karijere radi i kao glazbeni pedagog.
“Jako teško je uskladiti sve stvari, moraš puno i kontinuirano raditi da bi bio jednako dobar ili najbolji što možeš. Idem onom nekom idejom da uspjeh preko noći dolazi nakon 20 godina rada i u tom duhu napredujem”rekao je Roko.

417 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail