Novosti

Mnogi Drugi su Galileo, Mnogi Drugi su mrak!

Pozornica Vintage Industrial Bara u Zagrebu bila je mjesto s kojeg su Mnogi Drugi proširili priču o Galileu, Zemlji, vladaru Mliječne staze Valentinu Boškoviću, ali i priču o bendu koja će se još puno puta spominjati u bespućima svemira.

Njihov novi singl “Galileo” feat. Valentino Bošković premijerno je predstavljen uživo na besplatnom koncertu u Vintageu gdje se okupila sjajna ekipa ljubitelja njihovog specifičnog akustično-električnog pop-rock zvuka u kojem možete čuti i brass sekciju, mandolinu, flautu te zvukove s ove i druge planete. Sve je to gledao iz publike Valentino Bošković, ali i brojni drugi prijatelji, štovatelji ovog zvuka koji su doslovno svaku pjesmu pjevali uglas, a bilo je i onih koji su se razbacali po plesnom podiju

Izvodili su pjesme s debitantskog albuma “Prvi”, hitove “Upeklo je”“Maske”“Voda”“Zrak”“Duboka”, ali i neke koje će se naći na novom albumu, poput “Mrak” i aktualnog hita “Galileo”, zadnjoj pjesmi koncerta što je označilo trenutak na kojoj već tradicionalno određeni članovi benda zamjenjuju uloge – bubnjar postaje basist, trubač dobiva ulogu bubnjara, a basist postaje perkusionist. “Galileo” postaje pravi live jam session, a publika koja je došla u velikom broju, možda neuobičajeno za srijedu, izvrsno prihvaća pjesmu kao novi hit Mnogih Drugih.

Njihova glazba zvuči kao da je stvarana za pozornice, a neizmjerna i iskrena energija samo su potvrda kvalitete ovog benda kojeg i ove godine očekuju značajni nastupi. Za sada je potvrđen dolazak na veliki RockLive #9 u Koprivnici (25. – 27.7.). Za “Galilea” će se još čuti, kao i za Mnoge Druge koji polako pakiraju drugi studijski album.

Foto: Roberto Pavić

1714 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail