Novosti

Mnogi Drugi objavili spot za pjesmu “Boje”

Zagrebački alternativni rock bend Mnogi Drugi objavili su spot za pjesmu “Boje” s kojim zatvaraju priču oko albuma prvijenca “Prvi”.

“Prvi” su objavili krajem prošle godine, a predstavili su ga singlovima “Maske”, “Čudan svijet”, “Slonovi”, “Voda” i “Duboka”. Iako je od objave prošlo više od pola godine, Mnogi Drugi odlučili su snimiti video spot za pjesmu “Boje”. Neortodoksan potez, ali Mnogim Drugima sasvim normalan. “Odlučili smo snimiti spot za “Boje” i prezentirati ga kao singl jer pjesma nosi snažnu poruku koju je vrijedilo vizualno prikazati. Također, na neki način, ovim spotom zatvaramo prekrasno razdoblje prvog albuma i okrećemo novu stranicu snimanjem novih pjesama na jesen”, rekli su dečki iz benda.

Režiju spota potpisuju Martin Mandir, pjevač Mnogih Drugih, i Toni Mijač koji je ove godine osvojio nagradu publike T-HT-a za suvremenu umjetnost. Montažu su svjetski odradili Toni i nezaobilazna Anita Nadj dok je rekvizitu posložio, izradio i postavio Ante Jelinčić, gitarist Mnogih drugih.
“Volimo se baviti ozbiljnim temama na neozbiljan način, a to je vidljivo i u ovom spotu. Umjesto da filozofiramo o opresiji društva nad pojedincem ili o emocionalnom daltonizmu, puštamo da spot govori za nas i da ga svatko shvati kako želi”, poručio je Martin Mandir.

1762 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail