Novosti

Mladi Zadranin Ivan Dražović iz operne glazbe kreće u pohod na hrvatsku zabavnu scenu

Ivan Dražović, glazbenik već godinama poznat po klasičnim izvedbama, potpisao je ekskluzivni izvođački ugovor s Croatia Recordsom, kojim okreće novu stranicu u svojoj karijeri, diskografski i stilski.

Prva stanica je singl Vridnije mi ništa nije koji je snimio u suradnji s klapom Ad Hoc. Zanimljivo, pjesmu je premijerno izveo na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu 2019. godine kada je privukao pozornost i šire publike. Naime, do tada je bio poznat u krugovima onih koji slušaju klasičnu glazbu, a sada je došlo vrijeme za nešto drugo, novo, ali isto tako izazovno.

“Jako sam ponosan na suradnju s Croatia Recordsom, na svoje suradnike, sadašnje i buduće. Idemo sada osvojiti hrvatsku publiku”, rekao je Ivan koji naglašava kako su za njega uvijek govorili da je prije propjevao nego što se rodio:

“Bavio sam se klasičnom glazbom i opernim pjevanjem, trebao sam ići u Italiju nastaviti karijeru i operno usavršavanje, ali sam ostao u Hrvatskoj, zavolio zabavnu glazbu i krećem u tom smjeru.”

Za pjesmu Vridnije mi ništa nije Dalibor Musap i Želimir Škarpona potpisuju glazbu i aranžman, Lući Tukić tekst, a spot je radio Igor Gojić iz Kreathia Studija. Sniman je u Kneževoj palači i hotelu Niko u Zadru i trajalo je tri dana. Ivan ističe kako već radi na novim pjesmama koje će se naći na njegovom albumu prvijencu. “Počinjemo s nešto laganijim pjesmama, a poslije će doći i brže i plesne. Bit će za svakoga po nešto, ali tematika je ljubavna”, naglašava Ivan.

 

602 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail