Novosti

Mladen Grdović ima novi potencijalni hit “Ne plači za njom majko”

Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, Mladen Grdović, predstavlja novu pjesmu “Ne plači za njom majko”.

To je ujedno i pjesma kojom će se predstaviti na ovogodišnjem jubilarnom 15. CMC festivalu Vodice, festivalu kojeg Mladen ne propušta.

Već odavno prepoznatljiv i poseban zvuk njegovih pjesama, krasi i “Ne plači za njom majko”. Autor glazbe je Mladen koji uz Antoniju Šolu, potpisuje i tekst. Aranžman su napisali Mario Mikšić i Luppo. Za pjesmu je snimljen i spot, a redateljsku palicu uzeo je u ruke sam Mladen.

Videospot je snimljen uz more, a Mladen je uspio vjerno prenijeti emocije pjesme i osvojiti srca publike. Da je ova festivalska pjesma pun pogodak pokazuju brojni pozitivni komentari na YouTubeu koji Mladenu pristižu sa svih strana svijeta.

“Veselim se festivalu na CMC festivalu na kojem sam prošle godine dobio i jedno prestižno priznanje za pjesmu ‘Za šaku ljubavi’. To je jedini festival na kojem ću se ove godine pojaviti,  ali se zato spremam napraviti feštu u Višnjiku povodom 45 godina moga rada. Sigurno ću pozvati neke od mojih kolega jer je tako bilo i kad sam slavio 35 i 40 godina rada”, rekao je Mladen.

Nove Mladenove pjesme osim na festivalskim izdanjima naći će se i na njegovom novom studijskom albumu koji je u pripremi. Posljednju kompilaciju balada objavio je 2019. godine pod imenom “Moji sentimenti”.

 

405 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail