Novosti

Mlada Kornelija predstavlja novi singl “Ne vjerujem lažima”

Nakon izuzetno uspješnog singla “Ja sam takva kakva sam” s kojim je postavila rekord i postala najmlađa izvođačica na  službenoj top listi HR Top 40, Kornelija predstavlja svoju novu pjesmu  “Ne vjerujem lažima”.  

Moderan zvuk i sasvim drugačiji glazbeni izričaj Korneliju prikazuju  publici u sasvim drugom svjetlu. Vesela i uvijek nasmijana tinedžejrka ovaj put progovara o ozbiljnijim temama. Neispunjena obećanja, laži i riječi koje nekada bole više od ičega, sastavni su dio svakodnevnice i nešto s čime se svatko od nas susreo više puta u životu. Kornelija emotivno donosi ovu ljubavnu priču s tužnim završetkom i porukom da treba poslušati razum i vezu prekinuti ako nam ljubav nije uzvraćena istom mjerom. 

Pjesmu potpisuje autorsko-producentski tim “Hit Factory”, Ivan i Miroslav Zečić, koji ovaj put pokazuju još veću širinu svog autorskog spektra. Izuzetna glazbena produkcija koja odlikuje ovu pjesmu i izdvaja je od prosjeka domaće glazbene scene djelo je Ivana Zečića. 

“Moj novi singl ‘Ne vjerujem lažima’ inspiriran je stvarnom životnom pričom koju je tako emotivno i realistično prenio moj autorski tim ‘Hit Factory’ i hvala im na tome. Izuzetno sam zadovoljna i sretna s našom suradnjom jer su fantastično pogodili moj senzibiltet i prepoznali emociju koju sam u stanju iskreno prenijeti publici”, osvrnula se na suradnju sa Zečićima Kornelija. 

Pjesmu “Ne vjerujem lažima” prati zanimljiv videospot u režiji Vojana Koceića i njegovog Pilot studija. Glavnu ulogu u spotu nosi plesni par Andrea Rogošić i Dino Delić, koji su ujedno osmislili i atraktivnu koreografiju. Svojim emotivnim i senzualnim pokretima gledateljima vizualno dočaravaju priču pjesme i snažno naglašavaju dramatiku i složenost ljubavnog odnosa u kojem ljubav nije obostrana i uzvraćena na isti način.

“Nekada je jako teško prepoznati laž i napraviti razliku između onog što si sami umislimo i onoga što je stvarnost. Često je slučaj da ljubav bude iskrena i potpuna samo s jedne strane, a druga strana to koristi i poigrava se s tuđim osjećajima. Iako ponekad mislimo i očekujemo da nas neko voli istom mjerom kao i mi njega, treba poslušati razum i realno sagledati stvari. Nemojte vjerovati lažima, vjerujte sami sebi i svom srcu. Ono će najbolje ocijeniti što je za vas najbolje. Onaj tko vam ljubav ne uzvraća, ne zaslužuje vašu ljubav”, poručila je Kornelija za kraj. 

Pjesma je dostupna na download zoni Croatia Recordsa, a možete je preuzeti i klikom na linkove: wave i mp3 .

Naslovna fotografija: Mario Mehuljić

59 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail