Novosti

Mlada kantautorica Medea s pjesmom “Tuga” ponovno nastupa na šibenskoj pozornici

Na šibenskoj pozornici u Večeri novih skladbi u sklopu festivala Dalmatinska šansona ove će godine nastupiti i mlada riječka pjevačica Medea.

autorskom pjesmom “Tugo” za koju je aranžman raspisao Ivan Popeskić nastojat će osvojiti simpatije šibenske publike i naklonost stručnog žirija.

“Pjesma je nastala spontano kao i ostale sve moje pjesme jer dosta vremena provodim za klavirom. Tuga je poput sreće, vječna inspiracija i emocija koju volimo podijeliti. Ova pjesma govori upravo o tome kako je voljeti i osjećati nekoga tko je otišao iz našeg života. Nadam se da sam tu emociju uspjela dočarati i bit će mi drago ako se još neki prepoznaju u ovoj pjesmi”, objasnila je Medea.

Svoj profesionalni put Medea je započela još kao srednjoškolka, a svoj prvi samostalni singl “Moja je ljubav plava” predstavila je upravo na Večerima dalmatinske šansone prije četiri godine i to s nepunih šesnaest godina. Nakon nekoliko uspješnih singlova “Čekam te”, “Zamijenimo strane”, “Rođendan”, “Stranci u našoj sudbini” te nedavno objavljenog dueta “Tebi pripadam” s Tedijem Grubicom, singl “Tuga” najavljuje izlazak njenog debitantskog albuma “Čekam te” čiji se izlazak očekuje krajem kolovoza.

343 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail