Top novosti

“MindHeart”, novi spot J.R. Augusta uoči koncerta u HGZ-u 15. veljače

Uoči koncerta u Hrvatskom glazbenom zavodu 15. veljače, J.R. August predstavlja spot za pjesmu “MindHeart”.

J.R.-ov magični svijet približila nam je svojim ilustracijama i animacijama Katarina Matković, umjetničkog imena Khei, inače i članica J.R.-ovog zbora.

“MindHeart” je drugi singl s J.R.-ovog dugosvirajućeg prvijenca “Dangerous Waters”, koji je u potpunosti osvojio publiku i glazbenu kritiku. U velikoj Nacionalovoj anketi tridesetak hrvatskih novinara biralo je i odabralo najbolji domaći album i upravo je “Dangerous Waters” ponio tu laskavu titulu. “Prvo mjesto pripalo je debitantskom albumu ‘Dangerous Waters’ Nikole Vranića koji nastupa pod umjetničkim imenom J.R. August i koji je svojim odličnim i prilično originalnim djelom doista obilježio godinu na izmaku i osvojio kvalitetom pjesama brojne glazbene kritičare”, pisao je Nacional povodom objave top liste.

 

Osim visokih mjesta na top listi najprodavanijih albuma, “Dangerous Waters” je ovom iznimno talentiranom glazbeniku donio čitav niz nagrada i priznanja – od nagrade Music Pub Zlatka Turkalja za album godine do nagrade Rock&Off u trima kategorijama: Album godine, Veliki prasak godine i Rock&Off izvođač godine. Da se radi o glazbeniku svjetskog kalibra potvrđuje i nominacija za europsku nagradu IMPALA u kategoriji najboljeg nezavisnog albuma godine.

J.R.-ov prvijenac “Dangerous Waters” uskoro ćemo slušati i na dvostrukom 180-gramskom vinilu. Bogato opremljeno LP izdanje je u pripremi te će se uskoro naći na policama mnogih glazbenih dućana diljem regije.

1623 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail