Top novosti

Mia objavila spot za pjesmu “Stranac kojeg znam”

Jedna od najvećih domaćih zvijezda, Mia, na Zagrebačkom festivalu otpjevala je pjesmu “Stranac kojeg znam”.

Glazbu i tekst za pjesmu napisali su Mia Dimšić, Damir Bačić i Vjekoslav Dimter, a aranžman je djelo sjajnog Ivana Pešuta.

Prekrasna Mia koja se na festivalskoj pozornici pojavila u rozoj haljini s potpisom Matije Vuice oduševila je sve prisutne jednostavnom, a ipak snažnom pojavnošću.

Foto:  Matej Grgić za HDS/ZAMP

Mia je s autorskim timom Bačić – Dimter pjesmu “Stranac kojeg znam” izvorno namijenila albumu na engleskom s malo drugačijim tekstom, ali atmosfera koju su postigli snimajući u studiju uz produkciju Ivana Pešuta bila je presudna za promjenu mišljenja. Odlučili su u tom trenutku da je pjesma predestinirana za Zagrebački festival i domaći eter.

“Inspiracija za novi tekst su ljudi koje možda upoznamo na kratko, možda i ne ostaju u našem životu, ali su važni prolaznici koji nas mijenjaju i ostaju u nama zauvijek. Vjerujem da neke ljude znamo znatno duže nego što ih poznajemo, a pjesma opisuje susret s osobom koja je mene zauvijek promijenila. Nadam se da će se publici svidjeti priča koju smo pokušali prenijeti”, objasnila je Mia.

Styling & Foto: Goran Čižmešija

S tom pričom na umu, producentski tim Sestrice je napravio nostalgičnu radnju spota u kojem se Mia prisjeća tog jednog dana sa strancem kojeg zna, a kojega u ovome zapisu glumi Filip Vidović.

“Stranac kojeg znam” se naslovom uklapa u mozaik prethodnih pjesama, ali je pjesma po mnogočemu nešto drugačije od onoga na što smo od nje navikli i zasigurno će mnoge oduševiti.

Styling & Foto: Goran Čižmešija

 

 

 

642 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail