Top novosti

Mia Dimšić ruši rekorde – album “Život nije siv” 100 tjedana na HR Top 40 listi!

Mia Dimšić debitantskim studijskim albumom “Život nije siv”, objavljenim 2017. godine, ne prestaje oduševljavati. Ukupno je 100 tjedana na HR Top 40 listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

Često je ovaj album bio i na samom vrhu, a2018. godine Hrvatska diskografska udruga proglasila ga je naprodavanijim izdanjem godine. Osvojio je čak pet Porina (Album godine, Najbolji album pop glazbe, Najbolja produkcija, Najbolje likovno oblikovanje i Pjesma godine – “Bezimeni”). Iste godine osvojila je i Porin za najbolji album duhovne glazbe(“Božićno jutro”), a najvažnija glazbena nagrada nije ju zaobišla i ove godine te je spot za pjesmu “Snježna ulica (Winter Wonderland)”, kojeg je režirao Marko Zeljković Zelja, nominiran u kategoriji Najbolji video broj.

Početak 2019. godine obilježen je radom na novom studijskom albumu koji je najavljen potpuno novom pjesmom i spotom “Ovaj grad”, a koja je u četiri navrata bila na prvom mjestu HR Top 40 liste najemitiranijih singlova u hrvatskom radijom eteru te je već šest tjedana na listi.
Mia Dimšić definitivno živi svoj san, ovo je samo početak onoga što slijedi, a to jeispisivanje najvažnijih stranica hrvatske glazbene povijesti. 

Album “Život nije siv” možete kupiti po cijeni od 89 kuna, a u prodaji je i LP po cijeni od 99 kuna. Potražite ih na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na sljedećim linkovima:

CD 
Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=932062
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/%C5%BEivot-nije-siv/1217410728
Deezer: https://deezer.com/album/15620176
Spotify: https://open.spotify.com/album/2sdOKToIvURyMFfEIlef49
Amazon: https://amazon.com/gp/product/B06XKG2Q2F

LP
Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=942947
Amazon: https://www.amazon.com/ZIVOT-NIJE-SIV-MIA-DIMSIC/dp/B01F7CI5ZC

2780 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail