Top lista

Mia Dimšić preuzela vrh Top-liste prodaje s EP izdanjem “Guilty Pleasure (Eurovision Edition)”

Mia Dimšić je preuzela vrh Top-liste prodaje domaćih albuma u Hrvatskoj zahvaljujući traženosti njezina EP izdanja Guilty Pleasure (Eurovision Edition). Izdanje se sastoji od pet verzija eurovizijske predstavnice s dorađenim originalom, instrumentalom, verzijom na hrvatskom jeziku i dvije verzije za karaoke. Album je na vrh dospio skokom od deset mjesta u drugom tjednu boravka na listi.

Među najprodavanijih domaćih albuma našla su se i ostala aktualna izdanja Croatia Recordsa. Prošlotjedni broj jedan, sada je na drugom mjestu. Radi se o ploči “Srce moje iz bitaka sto”, prvom albumu Dražena Zečića u posljednjih pet godina. Konceptualni album “Still Waters” kantautora J.R. Augusta treći je, a ulaz u Top 5 i pozicioniranje na četvrto mjesto ostvarila je kompilacija Greatest Hits Collection svjetski cijenjenog gitarista Vlatka Stefanovskog. Domaći Top 5 zaključuje nagrađivano izdanje “Lipanj, srpanj, kolovoz” kojega potpisuju Urban & 4.

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 2. svibnja do 8. svibnja, a možete je pronaći na stranici top-lista.hr.

1420 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail