Top novosti

Mia Dimšić napokon pred publikom

Mia Dimšić je u vrlo kratkom roku svojim pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa.

 Za njezine nastupe uvijek se traži ulaznica više, a nakon njih redovito se stvaraju dugi redovi za fotografiranje. Ona glazbu živi, a svirati se mora – Mia napokon stiže pred publiku.

Na pozornici Lisinski Atriuma Mia će pred zagrebačkom publikom 5. lipnja s početkom u 20:30 sati (kupi ulaznicu) promovirati aktualni studijski album “Sretan put”, ali i svoju prvu knjigu “Cesta do sna”.  S obzirom da se ovaj koncert održava na otvorenom, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, nošenje maski nije obavezno.

“Sva blaga ovog svijeta” pjesma je koja je obilježila 2019. godinu, a upravo će Mia i Marko Tolja dijeliti pozornicu na koncertima u Varaždinu i Opatiji, 18. i 19. lipnja

Varaždinsku publiku povest će na svoje glazbeno putovanje s pozornice Vile Bedeković od 20:30 sati (kupi ulaznicu), a opatijsku s Ljetne pozornice od 21 sat (kupi ulaznicu).

Programi su sufinancirani putem natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatske glazbene unije.

1131 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail