Top novosti

Meri Andraković je “Briga za sve” i s novim hitom odlazi u Alisinu zemlju čudesa, ali i na CMC festival u Vodice

Mlada pop zvijezda Meri Andraković ima novi hit – pjesma “Briga za sve” novi je uradak ponajboljeg hrvatskog autora i producenta Borisa Đurđevića iz Colonije, a s kojom će ova atraktivna Belišćanka nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Zanimljivo je da od samog početka karijere Meri surađuje s Borisom, a novi hit je zapravo nastao sasvim slučajno.
“Boris i ja preslušavali smo neke instrumentale i došli na ideju da snimimo ‘Briga me za sve’. O ljubavi smo već pjevali, o slomljenim srcima također, no ovo je prvi put da pjevam nešto s čime suosjećam i s čime bi se svi trebali suosjećati dok je slušaju. Na oči sunčane naočale i – briga me za sve”kaže Meri.

Foto: Marko Džavić i Domagoj Oklopčić

Pjesma je groovy, otkačena, luckasta i prepoznatljivog pop beata koji lako ulazi u uho. Upravo u takav svijet vodi Meri u videospotu koji prati pjesmu, inspiriran Alisom u zemlji čudesa. Samo što se Meri budi u svijetu u kojem ljude briga za sve i koji su joj na prvu čudni, a kasnije im dopusti da je uvedu u njihov svijet.
“Glumci u spotu su moji kolege s Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku koji također studiraju glumu i lutkarstvo, pa se ovaj spot može gledati i kao mali filmić budući da su u njemu uz mene svi glumci.Glumci koji su oživjeli likove u mom “bezbrižnom” snu u čudnoj zemlji su: Toni Leaković, Mateja Tustanovski, Iva Slavić, Lorenco Tolić, Jona Zupković, Matko Trnačić, Laura Kolesarić, Davor Tarbuk, Dominik Karaula, Anabela Sulić i Grgur Grgić. Spot su snimili i osmislili Marko Džavić i Domagoj Oklopčić – Efekt Media, a za frizure i makeup pobrinule su se Željka Ljubas Vrkić – Braidaliciouss, LuMakeup i Jelena Tufeković”, ističe Meri koja dolazi i ove godine na pozornicu CMC festivala u Vodicama gdje dovodi sve likove iz spota.

“Očekujte neviđen izvođačko-scenski spektakl jer sve likove koje ste vidjeli u mojoj zemlji čudesa dovodim i vama, tako da svi skupa fićukamo refren ‘i briga me za sve'”, kaže Meri koja ovom prilikom zahvaljuje NK Osijeku i Kohorti na posuđenoj električnoj energiji i pristupačnosti te Gradu Osijeku ustupanju Tvrđe.

Naslovna fotografija: Marko Džavić i Domagoj Oklopčić

1480 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail