Top novosti

“Melodrama”, prvi album Nele, ekskluzivno na streaming platformama – krenule prednarudžbe albuma

Kada govorimo o nekoj novoj hrvatskoj pop sceni, onda možemo sa sigurnošću reći da je mlada Antonela Đinđić, odnosno umjetničkog imena Nela, jedna od onih koja je ponajbolja predstavnica te iste scene.

 Iza nje je veliki broj singlova koji je osvajao radijske i televizijske postaje: “Netko kao ti”, “Vrijeme je”, “Poslije kiše”, “U zagrljaju spašeni” feat. Marko Kutlić, “Nauči me ploviti”, “Neke ljubavi”, “Ono što ostaje”, “Melodrama” (originalna i akustična verzija), a najnoviji “Nek ti bude kao meni” u sklopu projekta CMC Stars također je osvojio publiku. Svi ovi singlovi i nikad još predstavljene pjesme, “Problem”, obrada pjesme “Moja posljednja i prva ljubavi” ft. Vortex Strings i “Neke ljubavi remix” nalaze se na njezinom albumu prvijencu “Melodrama”.

Foto: Petra Mikšik

Album je mješavina klasičnog pop zvuka, ali i onog modernog u koji je prste uplela elektronička glazba, a imena suradnika su šarolika, od Andreja Babića iz Markiza, Aleksandra Čubrila, Mihaela Bluma i Marka Kutlića, preko Mihovila Šoštarića i Vlahe Arbulića iz Studija Republika, do Nike Turković, Ivana Božanića, Ines Prajo, Filpa Gjuda i ostalih – sve niza sjajnih tekstopisaca, skladatelja i producenata. 

Foto: Petra Mikšik

Prošloga petka Nelina “Melodrama” objavljena je ekskluzivno na streaming platformama, a istog dana album je krenu i u pretprodaju. Prvih 20 kupaca dobit će potpisani primjerak albuma, a cijena je 89 kuna. Album će službeno biti u prodaji u svim prodavaonicama Croatia Recordsa u petak 18. lipnja.

216 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail