Top novosti

Mate Bulić spektaklom u Zagrebu završio turneju Ja sam na vas ponosan

Spektakularnim koncertom u dupkom punoj dvorani Dražen Petrović u Zagrebu, Mate Bulić ove je subote završio turneju Ja sam na vas ponosan.

Nakon fantastičnih koncerata u Splitu i Osijeku, i zagrebačka publika imala je priliku uživati u trosatnom koncertu glazbenika koji je održao dano obećanje priredivši nezaboravan glazbeni doživljaj za svoje obožavatelje.

Voditelj Dalibor Petko otvorio je koncert i najavio večer hitova, a Mate je s pjesmom Domu mom pozdravio obožavatelje koji su s njim u glas pjevali do sve do samog kraja koncerta. Uz pratnju svog benda Delta i vrhunskih gostujućih glazbenika ujedinjenih u Big band Mate je donio cijeli spektar emocija. Redali su se najveći hitovi iz njegove 40 godina duge karijere kao što su Narodno veselje, Ostarit ću nikad neću znati i Tiho, tiho teče Neretva. Prilikom izvedbe Pjevam i plačem, najemotivnije pjesme u njegovom repertoaru, koju je Mate izveo uz sjajnog trubača Darka Sedaka Benčića, publika je spontano osvijetlila dvoranu mobitelima i time priredila nezaboravan doživljaj.

 

“Cijela turneja bilo je jedno predivno emotivno putovanje za mene. Htio sam publici prirediti velike koncerte, a njihova reakcija u sva tri grada bila je izvanredna. Koncert u Ciboni bio je za mene kruna turneje, jer sam upravo ovdje prije 12 godina napravio svoj prvi veliki koncert u Zagrebu. Hvala svima na podršci svih ovih godina i mogu samo upotrijebiti naslov ove turneje. Imam najbolju publiku i ja sam zaista na vas ponosan.”, rekao je Mate Bulić za kraj ove dvoranske turneje.

 

I na ovom koncertu Mate je ugostio kolege glazbenike. Uz Tarapana band s kojima je izveo naslovnu pjesmu turneje, Mati se pridružila i Maja Šuput s kojom je izveo hit duet Dvije lude, a nakon toga je dobro raspoložena pjevačica pjesmom Svatovska dodatno rasplesala dvoranu. U pjesmi Pozdravi je ti Mate je udružio glasove s Ivanom Zakom, koji je publiku počastio i svojim hitom Bolja od najbolje. Uz pjesme Gori borovina, Daj ne čekaj i Igraj Mare prašina se diže, Mate je priveo koncert kraju, a za finale je izabrao svoj najveći hit Moja Hercegovina. Prije pjesme pozvao je publiku da naprave zajedničku fotografiju koju je obećao postaviti u svom dnevnom boravku.

Foto: Goran Berović

2515 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail