Top novosti

Marko Kutlić potpisao ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records

Dobro poznato lice na glazbenoj sceni, jedan od predvodnika mlade generacije glazbenika, zapečatio je potpisom ekskluzivnog ugovora svoju suradnju s najvećom diskografskom kućom u regiji.

“Očekivanja i nade su da ćemo raditi najbolje što znamo, da ću nastaviti u nekom smjeru u kojem sam do sad išao uz neke male promjene na bolje. To je jedno novo poglavlje u mom životu i ja sam sretan da se to dogodilo jer Croatia Records je ipak najveća diskografska kuća u Hrvatskoj”, optimistično je prokomentirao potpisivanje ugovora mladi glazbenik.

Nakon brojnih ljetnih koncertnih nastupa, Marko Kutlić je trenutno u fazi snimanja svog drugog studijskog albuma koji će ponovno dokazati kako se radi o zaista sjajnom vokalu. Marko je najavio da bi novi album mogao biti objavljen već sredinom iduće godine.

Potpisivanjem ugovora nastavlja se suradnja diskografske kuće i karizmatičnog glazbenika, a dosadašnja je rezultirala s dvije nominacije za nagradu Cesarica.

Zadovoljstvo potpisom ugovora iskazao je i direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac: “Mi smo danas konačno potpisali jedan dugogodišnji ekskluzivni ugovor, jednu ozbiljnu suradnju sa sigurno najpotentnijim izvođačem na ovim prostorima. To nas kao diskografsku kuću jako veseli. Potpisivanjem ugovora s Markom Kutlićem smo napravili jedan bitan zaokret, a to je da sada proširujemo razgovore po čitavoj regiji što se tiče koncerata i produkcije.”

Proteklih mjeseci imali smo priliku “zaplesati s ljetom” uz hit pjesmu koju je Marko napravio u suradnji s Matijom Cvekom, a koja se već 15. tjedan za redom nalazi među 10 najslušanijih pjesama. Osim hita “Zaplesala je s ljetom”, Kutlić je početkom godine objavio i uspješnicu “Budi moja noć”, koja će se također naći na albumu i s kojom je nastupio na ovogodišnjem CMC Festivalu.

Dobar glas daleko se čuje, a Kutliću je njegov otvorio vrata prema potpisivanju ekskluzivnog ugovora s diskografskom kućom Croatia Records, ali i prema mnogim suradnjama, nastupima i eterima.

933 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail