Top novosti

Luksuzno vinilo reizdanje prvog albuma “Anđeli nas zovu da im skinemo krila” legendarnih The Animatora od danas u prodaji!

The Animatori su jedan od najpoznatijih bendova iz osamdesetih godina.

Prvi albumi su bili jedni od najprodavanijih i najpopularnijih na tržištu, a tijekom karijere iza sebe su ostavili veliki broj hitova koji su svrstani prvo na CD kompilaciju “Greatest Hits Collection”, a potom i na dvostruki vinil.

The Animatori zaslužili su povratak na popularni vinilni format, a album “Anđeli nas zovu da im skinemo krila” koji slavi 40 godina, od sada dostupan u luksuznom vinilnom reizdanju.

Krešimir Blažević, koji nas je prije 16 godina prerano napustio, kroz ovaj bend se svrstao među autore nekih od najboljih i najljepših pjesama. Pjesme su to o odrastanju, mladosti, mladeži, ljubavi i zaljubljivanju. LP “Anđeli nas zovu da im skinemo krila” predstavljen je u Slavonskom Brodu, rodnom gradu Krešimira gdje se, 23. i 24. lipnja, održava Memorijal “Ostat ću mlad”.

Kao i svake godine, njegovi prijatelji i kolege organiziraju Memorijal jer žele da njegova glazba živi vječno. Poznate hitove svirati će Reanimatori koje je okupio basist originalne postave The Animatora Andro Purtić; zatim Davorin Bogović, Krešina kćer Hana Blažević , Branko Bogunović Pif i mnogi drugi.

LP “Anđeli nas zovu da im skinemo krila” dostupan je po cijeni od 24 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili putem webshopa.

 

641 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail