Novosti

Luka Basi kao kamiondžija

Luka Basi jedan je od onih izvođača koji niže hit za hitom.

Prethodni “Taxi”“Meta”“Istrijanko, ružo bila”“Solo”“To je to”“Sedam noći”, dueti “Ružo bila” s Markom Škugorom i “Danas” s Ivanom Kovač, na popularnom YouTubeu skupile su milionske preglede, a na redu je novi ljetni hit “Kamiondžija”. Duhoviti tekst i vesela glazba stalnog Lukinog autorskog dvojca Raay (glazba) i Nenad Ninčević (tekst) ponovo će razveseliti Lukinu mnogobrojnu publiku. U odličnom spotu iza kojeg ponovo stoji videoprodukcija NEO VISUALS, Luka je sjeo i za volan velikog transportnog kamiona te barem nakratko okusio svakodnevni život kamiondžija.

“Kad sam prvi put čuo refren, odmah mi je ušao u uho. To je jednostavno pjesma na prvo slušanje, a takva i treba biti u sezoni fešta i ljetnih bezbrižnosti. Vjerujem da smo dobili i pravu himnu za sve kamiondžije i ljude čiji je život na kotačima i koji za volanom pređu tisuće i tisuće kilometara. Vjerujem da će i njima biti drago što su dobili svoju pjesmu”, rekao je Luka.

Novi singl “Kamiondžija” naći će se na Lukinom drugom studijskom albumu koji je u pripremi za jesen. Svoj debitantski album, jednostavno nazvan “Luka”, objavio je prije tri godine u izdanju dviju diskografskih kuća, Nika Records i Croatia Records te ga predstavio na splitskim Prokurativama u sklopu 59. Splitskog festivala. Poznato je da je Luka veliki zaljubljenik u dalmatinsku glazbu,  a pravu feštu sprema  17. rujna 2022. na Križankama na kojima će održati ekskluzivni koncert “Dalmatinska noč”.

1579 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail