Novosti

Ljubavnici i Croatia Records produljili suradnju na još dva albuma

Mladi sastav Ljubavnici u samo nekoliko godina djelovanja oko sebe je okupio pravu vojsku obožavatelja, kako zbog svojeg zabavnog zvuka, tako i zbog činjenice da im je doslovno svaka pjesma hit.

Pokazali su to milijunskim pregledima na vlastitom YouTube kanalu koji sada broji više od 40 milijuna pregleda svih videospotova, a dokazali su to i čestim boravcima na nacionalnoj top listi najemitiranih singlova. Nije im nepoznata i regija te su s vremenom postali i hit u Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Sve ih je to dovelo do prvog studijskog albuma Ništa nije slučajno koji je već nakon 10 dana postao jedan od najprodavanijih albuma u Hrvatskoj i već su skoro 10 tjedana na listi.

Snimanje spota za novi singl Ona me voli (Foto: Matija Škalić)

Osim obostrane ljubavi s publikom nastavlja se i ljubav između Croatia Recordsa i benda te je ovih dana potpisan novi ekskluzivni ugovor na pet godina i dva nova studijska albuma. Najveći su uvijek bili u društvu najvećih, reklo bi se u narodu, a popularnost i potencijal ovog benda ponovno je prepoznao najveći diskograf u regiji Croatia Records. Ne samo to, već je najavljena i premijera potpuno nove pjesme i spota simboličnog naziva Ona me voli i to za ovaj četvrtak 19. studenog. Premijera spota bit će na CMC televiziji, ekskluzivna radijska premijera singla na Radiju Kaj, a istoga dana premijerno će zasvirati i na 10-ak radijskih postaja u regiji. Pjesmu su radili frontmen benda Mario Regelja (glazba) i Antonija Šola (tekst), a odličan ljubavno-šaljiv videospot sniman na ulicama Samobora ponovno potpisuje Matija Škalić.

Snimanje spota za novi singl Ona me voli (Foto: Matija Škalić)

Sve pršti od ljubavi u životima Ljubavnika, baš onako kako i treba uoči najradnosnijeg mjeseca u godini. Neka ljubav pobijedi i bude vječna kao i ona između Ljubavnika i njihove publike!

Naslovna fotografija: Nikola Knežević

1988 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail