Top novosti

Ljubavnici i Begini pokazali tko je veći lola u ringu!

Ljubavnici i Begini dva su popularna benda koja će ove godine zajednički dijeliti pozornicu na CMC festivalu u Vodicama.

I dok će Ljubavnici po prvi put nastupiti pred vodičkom publikom Beginima je ovo drugi put. Na 11. CMC festivalu predstavit će pjesmu “Svi smo mi lole” autora Ivana Zaka.
“Znamo se dugo i često se družimo i tako nam je jedan dan na pamet pala ideja da bi mogli napraviti zajednički duet. Na prvu je to svima zvučalo čudno jer duet dva benda nije uobičajena stvar, ali onda se u društvu našao Ivan Zak koji je ideju podržao s oduševljenjem i odlučio da će upravo on napisati tekst i glazbu za pjesmu te je tako nastala ova stvar”, rekao je Mario Budišćak, frontmen Begina.

Da je ovaj potez bio itekako dobar složio se i Mario Regelja, frontmen Ljubavnika:
“Jako mi je drago da smo se odlučili na ovaj duet jer smo time prešli svoje granice i napravili korak dalje u karijeri, a meni je to i osobna pobjeda jer je ovo prvi put da nisam napisao tekst i glazbu za pjesmu našeg benda. Ovaj put sam opušteno uživao u projektu od početka do kraja i pjevao kako je Zak svirao.”

Video spot za ovu pjesmu režirao je Matija Škalić koji se već okušao u režiji spotova za Ljubavnike, a odlučio ih je prikazati kao rivale te ih je smjestio u boksački ring.

2456 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail