Novosti

Ljeto je savršeno samo uz “Vruće ljetne hitove”

Dvadeset i jedna pjesma nalazi se na najnovijoj kompilaciji Croatia Recordsa pod nazivom “Vrući ljetni hitovi”. Pjesme koje su obilježile kraj 2017. te 2018. godinu zasigurno će biti najbolji ljetni soundtrack za sve one koji bez glazbe ne mogu ni na godišnjem odmoru i kojima su slušalice obavezna ljetna oprema.

“Ako voliš ovu ženu”, “Do posljednjeg retka”, “Zadnja suza”, “Titanik”, “Ljubavna limunada”, “Budan”, “Tragom tvojih tragova”, “Ante”, “U sali lom”, “Pasta Italiana”, “Najbolji dan”, “Vojnik ljubavi”, “Duplo slađe”, neki su od hitova koje možete pronaći na ovoj kompilaciji, a iza kojih stoje Željko Bebek & Oliver, Mia Dimšić, Colonia, Magazin, Domenica, Igor Delač, Zsa Zsa & Vanna, Ante Cash, Bajaga & Instruktori, Vojko V feat. Krešo Bengalka & Tonči Huljić, Jelena Rozga, Damir Kedžo, Mejaši feat. Lana i brojni drugi.

Od zabavne glazbe i popa preko dancea i rocka sve do urbane i hip hop glazbe, ova kompilacija obuhvaća ono najbolje od svih glazbenih žanrova, hitove koji su i danas neizostavni na radijskim postajama i top listama, a i slušateljima će biti neizostavni nadolazećeg vrućeg ljeta.

Na plus 40 najbolji hlad pravi glazba, a “Vrući ljetni hitovi” su kao led u čaši vode!

Kompilacija je dostupna po cijeni od 49 kuna u Croatia Records prodavaonicama i svim drugim CD shopovima u Hrvatskoj te na sljedećim linkovima:

1979 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail