Top novosti

Leteći odred potpisom novog ekskluzivnog ugovora nastavljaju suradnju s Croatia Recordsom

Denis Dumančić, osnivač i frontmen sastava Leteći odred, potpisao je novi ekskluzivni ugovor za najveću diskografsku kuću u regiji – Croatia Records. 

Ovim potpisom Leteći odred i Croatia Records nastavljaju suradnju i na sljedećem 11. studijskom albumu. Bend je osnovan 1992. godine u Osijeku, a dio je Croatia Records obitelji od 2012. godine i albuma “Agent za ljubav”. Već od prvog albuma, “Među zvijezdama”, koji su sami objavili, bilo je jasno kako je riječ o pop rock bendu koji ima pravi recept za hitove i to se doista i dogodilo. Veliki broj hitova je iza njih, “Kao stari moj”, “Neka neveni ne venu”, “Od prevlake do Dunava”, “Kao ja ne kužim”, “Večeras je dušo rođendan tvoje”, “Hajde Cigane”, “Sanjao sam moju Ružicu”, “Hej lutkice”, “Vrištao bih cijele noći”, “Šuti”, “Volim te još”, “Hajde, reci mi”, “Non – stop”, “Nižem dane” i aktualni “Možda postanemo bolji ljudi”. I ovo je samo jedan dio, a vjerujemo kako nas još puno hitova očekuje iz pera autora pjesama Denisa Dumančića.

Foto: Nikola Knežević

“Već dobar niz godina sam već u Croatia Recordsu i čak sam lik koji rijetko mijenja frizera. Možda je to slučajnost, možda nije, ali kao da sam sklon da idem utabanim putevima, biram ljude koji mi odgovaraju i s kojima imam dobar odnos. Stoga me teško izbaciti. Iako kad se gleda povijest dosta smo mi promijenili kuća. No, raduje me nova suradnja s Croatia Recordsom i nadam se da će biti plodno”, rekao je Denis nakon potpisivanja koji dodaje da se s godinama s ovim diskografom razvila sjajna suradnja, ne samo po pitanju Letećeg odreda nego i drugih izvođača kao što su Mejaši i grupa Joy.

Leteći odred nedavno su predstavili novi singl “Možda postanemo bolji ljudi”, tako da će Denis Dumančić i ekipa stati na pozornicu CMC festivala u Vodicama gdje će po prvi put uživo izvesti pjesmu.

Naslovna fotografija: Nikola Knežević

546 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail