Novosti

Leteći odred feelgood pjesmom stiže na Zagrebački festival

Zagrebački festival ne može proći bez Denisa Dumančića i Letećeg odreda, a baš kao i proteklih godina očekuje nas još jedna pozitivna, odnosno feelgood pjesma “Hodajmo po mjesecu”.

Autorski dvojac Denis Dumančić i Fayo radili su i na ovoj pjesmi koja će sigurno osvojiti radijske i TV postaje diljem Hrvatske. Prošlogodišnja pjesma sa Zagrebačkog festivala bila je jedna od najemitiranijih, a ova je također u savršenoj formi i kalupu koji odgovara uhu slušatelja. Aranžman za pjesmu napravio je Miro Lesić – Lesique.

Sve Dumančićeve pjesme odražavaju njegova razmišljanja i stav u određenom periodu, a kako mu inspiracije ne nedostaje dojam je da mu stavovi odolijevaju zubu vremena budući da je već 30 uspješnih godina prisutan na sceni.

Pjesme piše iz gušta i bez očekivanja, a to mu se uvijek pozitivno vraća. Pamtljivi gitarski riffovi i melodija “Hodajmo po mjesecu” oduševit će slušatelje, ali i publiku koja će uživo popratiti jubilarni 70. Zagrebački festival 17. ožujka.

Spot koji prati pjesmu sjajno je režirao Tomislav Pović. Konstrukcija kadrova i paleta boja spotu daju vizualnu privlačnost, a članovi Letećeg odreda sjajno su se zabavili na snimanju.

Vjerna publika nestrpljivo isčekuje 11. studijski album koji bi Leteći odred uskoro trebao objaviti, a na kojem će se naći i “Hodajmo po mjesecu”.

 

681 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail