Novosti

Legendarni Željko Bebek će u dva dana CMC festivala otpjevati najveće hitove i predstaviti novi singl

U Vodice nam i ove godine stiže “dobri duh” CMC festivala, Željko Bebek. Teško je nabrojati koliko je puta oduševio prisutnu publiku u Vodicama, ali jedno je sigurno – Željko već godinama ne propušta niti jedno izdanje festivala, a ove godine će zajedno sa sinom Zvonom izvesti aktualni singl “Kakav otac, takav sin”.

“Biti u Vodicama u vrijeme CMC festivala znači pripadati jednom odabranom, na neki način elitnom, društvu pop i zabavne glazbe. U našoj glazbenoj industriji imati CMC festival znači imati nekoga tko nas najbolje podržava u svemu što mi radimo u želji da hrvatska glazba raste i da dobije svoje mjesto i ulogu kakvu je desetljećima ranije imala”, rekao je Željko.

Legenda domaće glazbe ističe da druženja nisu jedino zboga čega se uporno vraća na CMC festival. Brojne pjesme koje je upravo u Vodicama predstavljao prijašnjih godina postale su hitovi koji će se slušati i godinama kasnije. “Ja po kafanama”“Ono nešto naše”, “Sto sam dana pio” ili prošlogodišnja, “Kupit ću nam sat”, tek su neke od njih. Preostaje nam zaključiti da će tako biti i s ovogodišnjim singlom “Kakav otac, takav sin” kojega će predstaviti na festivalskom dijelu zajedno sa sinom Zvonom.

918 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail