Novosti

Legendarna Tri mušketira ponovno će udružit snage u Vodicama

Najpoznatiji hrvatski mušketiri, Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković, i ove će godine nakon zajedničkog albuma ponovno stati na pozornicu CMC festivala i predstaviti se vodičkoj publici novim hitom “Sve sam ti dao”.

“Opet je to jedna radiofonična, ljubavna pjesma koja će sigurno imati svoju publiku i naići na uspjeh”rekao je o pjesmi Zlatko Pejaković.

Pjesmu potpisuju autori glazbe i teksta Ljubo Šeperić-Luppo i Zdravko Vlašić te aranžer Mario Mikšić, a ona govori o vječnoj temi, a to je ljubav, u kojoj netko gubi a netko dobiva, kao što kažu i stihovi pjesma: “Sve sam ti dao, ljubav do bola, a ti meni samo mrvice sa stola”.

Na CMC festivalu imamo sjajnu pjesmu. Drago mi je da opet nas trojica pjevamo, uvijek se zezamo dobro i zabavimo u Vodicama, na najjačem festivalu”, pohvalio je kolege i festival Mladen.

Prije dvije godine trojica kraljeva zabavne glazbe objavili su i prvi zajednički album “Prijatelji zovite mi nju” po pjesmi s kojom su i započeli zajedničke nastupe. Na ideju o tri mušketira došao je njihov zajednički menadžer Ljubo Šeperić nakon nekoliko open air koncerata i festivala na kojima su Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković nastupili. Na radost njihove mnogobrojne publike i ovo će ljeto za njih biti radno. Otvorit će turneju nastupom na njima već dobro poznatom terenu ispod vodičkog sunca, a nastavit će je po Hrvatskoj i dijaspori.

“CMC festival je festival bez opterećenja, sve se zna, otpjevaš pjesmu i ne razmišljaš o tome hoćeš li biti prvi, drugi ili treći, nego je važno da se ljudima pjesma dopadne i to je to. Sjajna je organizacija i ambijent, jako je puno ljudi i uvijek se dobro podružimo. Za mene je to definitivno najbolji festival”zaključio je Jasmin Stavros.

670 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail