Novosti

Legenda pop glazbe, Zdravko Čolić, dominira u čitavoj Europi!

Na portalu “Eurovision on Top” koji okuplja milijune poklonika najveće europske glazbene manifestacije, novi album Zdravka Čolića “Ono malo sreće” našao se na prvom mjestu liste Top 15 europskih albuma. Stranicu “Eurovision on Top” posjetite na sljedećoj adresi: http://www.eurovisionontop.com/top15albumschart.htm 

Iako je na Euroviziji nastupao davne 1973. godine s pjesmom “Gori vatra”, eurovizijski fanovi iz cijelog svijeta i dalje pomno prate njegov rad. Na top listi singlova visoko su zasjele pjesme “Mala”, “Šljive su rodile” i “Kuća puna naroda” što je dokaz da brojna europska publika itekako prati rad najpopularnijeg pjevača regije!

Aktualni album Zdravka Čolića “Ono malo sreće” u izdanju dvije najveće regionalne diskografske kuće, PGP RTS i Croatia Records, najprodavaniji je album u proteklih nekoliko mjeseci!
“Na našim listama prodaje u PGP-u, novi album Zdravka Čolića je uvjerljivo najprodavaniji. Za našu kuću velika je čast što imamo u svojim redovima legendu domaće pop glazbe koji je snimio ovako dobar i komercijalan album”, rekao je Vladimir Graić, direktor PGP-a.

Album je prema službenim podacima HDU – Hrvatske diskografske udruge među najprodavnijim i u Hrvatskoj! “Veseli me da album ‘Ono malo sreće’ legendarnog Zdravka Čolića, od trenutka kada je objavljen, postiže uspjehe u kontinuitetu, ne samo u regiji, već i u cijelom svijetu. Dokaz tome je i njegov plasman na prvo mjesto Europske top liste”, rekao je Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa.

Prije nekoliko dana Zdravko je završio snimanje spota za pjesmu “Tebe čuvam za kraj” u Lisabonu nakon čega ponovo putuje u Švedsku u kojoj će nastaviti mini turneju, i to u Stockholmu 14. travnja i Horsensu sedam dana kasnije.

Album “Ono malo sreće” po cijeni od 99 kuna kupite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=961432
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1322405255
Amazon: https://www.amazon.com/ONO-MALO-SRECE-ZDRAVKO-COLIC/dp/B0788Q7VYY?tag=smarturl-20
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/53078812
Spotify: https://open.spotify.com/album/7gkWVzOtgRDvdz6rWpZMnY
HyperURL: http://hyperurl.co/zdravkocolic

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

1974 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail