Novosti

Lana.S inspirira žene pjesmom “Zaboravi na nas”

Kantautorica i multiinstrumentalistica Lana. S nakon singlova “Naš svijet”, “Sigurno u treću” i “Uzmi me” predstavlja četvrti autorski singl ”Zaboravi na nas”, koji je ujedno i hrvatska verzija autorske pjesme ”Go to Hell”.

Osim energične melodije i ohrabrujućih riječi, snažnu poruku pjesme i ovaj je put upotpunio videospot u režiji Gorana Arbanasa, dok su za produkciju zaslužni Dragomir HerendićIvan Puž i Lana Škrgatić. U ulozi glavne akterice videospota našla se Nikolija Herendić, koja utjelovljuje razočaranu  ženu koja trenutačni izlaz iz nesretne stvarnosti traži u alkoholu i drugim opijatima.

Pjesma  “Zaboravi na nas” govori iz perspektive frustrirane i prevarene žene koja gubi strpljenje te se okreće raznim opijatima koji ju odvode u svijet mašte. Svjesna da je to samo trenutačni izlaz, a ne rješenje problema, skuplja hrabrost i otjera partnera iz svog života”, objašnjava Lana. S koja je singl upotpunila već dobro poznatim umijećem na klavijaturi, dok je violinu svirala Petra Golik Brdek, gitaru i bas gitaru Dragomir Herendić, a bubnjeve Ivan Puž. Za plesnu koreografiju zaslužna je Ilona Cvitić Kanceljak.

“Zaboravi na nas” se nalazi na Laninom prvijencu ”Avantura” objavljenom u izdanju Croatia Recordsa, Lana se nada da će svojom hrabrom izvedbom inspirirati mnoge žene.

922 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail