Novosti

Kušajte “Brudet” grupe Buđenje

Aktualni singl “Nema straha za nas” označio je početak ere “velikih riba”, a od danas je “Brudet” u ekskluzivnoj pretprodaji! 

Nova pjesma odvela nas je mirisom “Brudeta” ka novom albumu koji nosi predznak – “Velike ribe u pjesmama”. Upravo tom zamisli vodili su se u bendu kuhajući “Brudet”, odnosno album koji se sastoji isključivo od dueta – kombinacije novih pjesama te starih u novim aranžmanima i preuređenih u duete. Singl “Nema straha za nas” ujedno je obilježio i povratak Igora Ivanovića u Buđenje, uz iznimno zadovoljstvo benda da baš uz Igora, kao prvu ribu, kreću s najavnim singlom prema novom albumu i svirkama nakon dvije godine. Nakon kušanja “Brudeta”, bend će održati i koncertnu promociju, i to u Splitu – tamo gdje su stali prije pandemije, te će 12. svibnja Splićane počastiti svirkom i druženjem u Baraci.

“Brudet je album za odrasle i one koji se tako osjećaju, snimljen na jedan vrlo staromodan način – svirajući svaki od instrumenata. Privilegija je snimiti jedanaest pjesama s glazbenisima do kojih nam je stalo. Upravo zato, ovaj Brudet ima poseban okus koji do sada još niste isprobali.”, navodi Darko Bakić, frontmen i gitarist Buđenja.

“Brudet” od danas možete naručiti na webshopu Croatia Recordsa po posebnoj cijeni od 79 kuna.

844 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail