Novosti

Kumovi predstavili singl “Za sva vremena”

Jedan od najpopularnijih zabavnih bendova Kumovi, predstavljaju novi singl “Za sva vremena” s kojim rade iskorak ka pop zabavnom glazbenom izričaju i kreću u novo osvajanje radijskog etera.

Pjesmu u formi dueta po već prokušanom receptu izvodi njihov dobro uigran vokalni par, Elena i Tomislav. Pjesmu potpisuje Ivan Zak, a Kumovi i  Zak time nastavljaju uspješnu suradnju koja je prema svemu sudeći prava dobitna kombinacija.

“Nakon velikog uspjeha koji smo postigli s prošlim singlom ‘Život si moj’ koji je za nas skladao Ivan Zak, nastavljamo našu suradnju. Novi plod te suradnje je pjesma ‘Za sva vremena’ na koju smo izrazito ponosni jer donosi promjenu u našem glazbenom izričaju i iskorak ka pop zabavnom zvuku. Osvježenje u zvuku i glazbenoj produkciji u našem poslu je uvijek dobrodošlo. Nadamo se da će publika to prepoznati i pjesmu ‘Za sva vremena’ isto tako odlično prihvatiti kao i njene prethodnice. Koncertno smo izuzetno aktivni i vjerujemo da ćemo s ovom pjesmom i modernim pop zabavnim zvukom još više proširiti krug naših poklonika. Ivan Zak je ponovo napravio odličnu pjesmu, u skladu s aktualnim glazbenim trendovima. U šali uvijek kažemo da je on naš pravi glazbeni kum, koji o nama i našoj karijeri brine na najbolji mogući način”, navode Kumovi.

Kumovi su za pjesmu “Za sva vremena” snimili atraktivan videospot u produkciji  IZ Videos. Spot je režirao Siniša Grabež koji je naglasak stavio na ljepotu klasičnih likovnih elemenata i umjerenu jednostavnost narativne strukture.  Poanta dobro složenog glazbenog spota je originalnost i balans između glazbe i videa, što je u ovom slučaju napravljeno na najbolji mogući način.

521 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail