Novosti

Kornelija objavila videospot za singl “Lako ću ja” i najavila album prvijenac

Mlada i sve popularnija pjevačica Kornelija objavila je prošlog mjeseca svoj novi singl “Lako ću ja”, uz koji je predstavila i zanimljivu inicijativu.

Odlučila je da se pjesma u prvih 30 dana može čuti isključivo na radiju i da neće biti dostupna za slušanje na streaming servisima i internet platformama. Kornelija je na taj način željela kod mlađih generacije podići svijest o važnosti radija kao medija i potaknuti ih da stvore naviku slušanja glazbe na radiju. Zbog toga su Kornelija i njezin autorsko-producentski tim Hit Factory pjesmu ciljano namijenili mlađoj publici.

Pjesma “Lako ću ja” vedra je i radiofonična, namijenjena za opuštanje i razbibrigu. Zarazan refren i pamtljiva melodija recept su za pjesmu koja brzo ulazi u uho. Tekst pjesme naslanja se na temu njenog prethodnog, izuzetno uspješnog singla “Briga me za sve” s kojim je ušla u sam vrh službene top liste HR TOP 40, nastupila na CMC festivalu te oduševila publiku na prepunoj vodičkoj rivi.

Kornelija novim singlom najavljuje izlazak albuma “Briga me za sve”, koji će svjetlo dana ugledati početkom prosinca, i time uspješno zatvara jedno poglavlje svoje karijere. Da Korneliju ipak nije briga za sve dokazuje njena inicijativa i svijest da je radio jako bitan kotačić u glazbenoj industriji, bez kojeg bi glazba teško došla do svih onih kojima je namijenjena. Bez publike glazbenici ne bi imali za koga raditi i stvarati, stoga je važno da svi shvate važnost radija kao medija za distribuciju i promoviranje glazbe, podrže ga i pomognu njegovom opstanku i daljnjem rastu i razvoju.

 

484 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail