Novosti

Kornelija objavila album prvijenac “Briga me za sve”

Mlada i sve popularnija pjevačica Kornelija predstavlja svoj album prvijenac “Briga me za sve”, nazvan po njenom izuzetno uspješnom singlu s kojim je ušla u sam vrh službene top liste HR TOP 40 i nastupila na ovogodišnjem CMC festivalu.

S nepunih 17 godina, kao najmlađi izvođač kome je to ikada pošlo za rukom, Kornelija je na pozornici CMC festivala stala uz rame s najvećim zvijezdama glazbene scene i odličnim nastupom oduševila publiku na prepunoj vodičkoj rivi.

Pjesme na ovom albumu prate zarazni refreni i pamtljive melodije, vedre su i radiofonične, namijenjene za opuštanje i razbibrigu. A iako pjeva “Briga me za sve” Kornelija misli jako ozbiljno i iz pjesme u pjesmu pokazuje sav raskoš svog talenta i postiže sve bolje rezultate. Sve to ukazuje da je pred Kornelijom svijetla budućnost na glazbenoj sceni. Suradnja s autorsko producentskim timom Hit Factory pokazala se kao dobitna kombinacija i pun pogodak. To pokazuju i rekordi koje je Kornelija postavila s njihovim pjesmama. Osim što je postala najmlađi izvođač čija pjesma je ušla na službenu nacionalnu top listu HR Top 40, Kornelija je postala i najmlađi izvođač koji je dospio u sam vrh te liste, među prva 3 mjesta.

Kornelija novim albumom zatvara izuzetno uspješno poglavlje dosadašnje karijere, koju su obilježile njene godine i tome prilagođene pjesme. U narednoj godini Kornelija sa svojim timom Hit Factory priprema brojna nova iznenađenja i pjesme koje će ju prikazati u sasvim novom svjetlu, puno zreliju i ozbiljniju.

Album “Kornelija – Briga me za sve” možete nabaviti u glazbenim prodavaonicama te na webshopu po cijeni od 79 kuna.

Fotografije: Marijo Krišto, Igor Pjevac

 

518 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail