Novosti

Komuna pruža “Utjehu” vrhunskog zvuka i produkcije!

Nakon dvije malo teže teme u singlovima “Kad padnu mostovi ” i “Himna”, treći singl Komune donosi predah od svakodnevice i tzv. “relax bajkersku” pjesmu žestokog ritma i riffa naziva “Utjeha”. Zanimljivost ove skladbe je u tome da je cijela pjesma odsvirana iz samo jednog akorda i upravo je to bio izazov Komuni da izgradi dinamiku i atmosferu pjesme, a da ni jednog trenutka ona ne prelazi u dosadu. Autor pjesme Mirko Šenkovski Geronimo u pjesmi je ugostio i dio članova svog prvog benda “Sauron”, Adnana Šehovića, Thomasa Stipića i Hrvoja Bilića.

Spot pod redateljskom palicom Marija Šuline sniman je u Adamovcu i Hali tvornice “Đuro Đaković” u Slavonskom Brodu. Glavni akteri pjesme su motorist, usamljeni vuk koji krstari od grada do grada i Noćna Dama kojoj on otvara dušu i kroz stihove pjesme progovara o svom životu i o nekim stvarima koje ga tište. Gosti Komune su upravo zato članovi Moto kluba “Free Riders” a ulogu Noćne Dame je sjajno odigrala Gabrijela Babić koja je zbog atraktivnog izgleda u posljednje vrijeme izuzetno tražen model.

Dok Komuna sprema album i slijedeći singl koji je opet izuzetno zahtjevan i s novim zanimljivim gostima, uživajte u ovoj pravoj rokerskoj žestici i kao što sam naslov pjesme kaže – neka vam baš ona bude “Utjeha”.

Spot pogledajte na:

1319 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail