Novosti

Klapa Puntamika vratila se svom Zadru novom pjesmom Lipota se zoveš

Nakon uspješnice Dva kamena, urešene ljepotama Velebita, Klapa Puntamika se vraća svom najdražem Zadru. Šetnjom ljepotama stolnog grada Dalmacije, u novoj pjesmi nastaloj u DMD Glazbenoj Manufakturi, zadarski tići još su jednom pokazali svu raskoš jedne od naših najpopularnijih i najproduktivnijih hrvatskih pop klapa.

Glazbu potpisuje Denis Maričić Dendo koji s Markom Dunatovom supotpisuje i stihove. Aranžman je djelo dugogodišnjeg suradnika klape Saše Gajića, glasove je posložio Jure Perica, a Igor Ivanović potpisuje miks i mastering. Snimljeno je u  studiju Music 4 life poznatog zadarskog producenta Tomislava Pehara. Sjajnu glazbu svojim su bravurama na gitari i mandolini upotpunili Zlatko Brodarić i Roko Jelić.

Video su snimli Eugen i Toni Kogoj iz zadarskog foto Studija G. Lepršava i prekrasna ljepotica u spotu je Miss Zadarske županije Iva Mijolović za čiju su šminku i odjeću zaslužne Sendi Marijačić i Božena Bratović Smolić. Organizaciju je maestralno odradila Anita Maričić, dok je izvršni producent pjesme i spota i ovaj put Denis Maričić Dendo.

U ovoj ljubavnoj pjesmi veselih i razigranih tonova Klapa Puntamika još jednom pokazala je svu raznovrsnost stila i izričaja. Pjesma u ova teška vremena budi vjeru i nadu u bolje dane jer ljubav na koncu uvijek pobjeđuje. Ljubav je pjesma, pjesma je ljubav i način života. Na to svojim djelovanjem i ustrajnim radom ponovno podsjeća Klapa Puntamika neumorno pripremajući svoj drugi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati na proljeće 2021. godine. Tri nove pjesme već su u pripremi, nova međunarodna suradnja podsjetit će nas na nepresušne hitove devedesetih, a velika je želja klape pjesmom prošetati do Boke kotorske u još jednom, jadranskim suncem obasjanom duetu. Do novih glazbenih susreta uživajmo u novoj pjesmi Klape Puntamika jer, kako kaže pjesma: “Lipota se zoveš… nikome te ne dam!”

2093 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail