Novosti

Klapa Puntamika poručuje “Dalmacija, to je srce moje”

“Priroda nije mjesto koje treba posjetiti. To je Dom!” 

Ovim riječima nepoznatog autora, počinjemo glazbenu šetnju s Klapom Puntamika predivnim krajolikom Općine Jasenice, Maslenicom, Rovanjskom, Velebitom, Tulovim Gredama, kanjonom Zrmanje, u najnovijoj pjesmi zadarskih tića “Dalmacija, to je srce moje”!

Nakon dva uspješna albuma u izdanju Croatia Recordsa, Klapa Puntamika neumorno radi i dalje, pa s ponosom predstavlja novi singl, za koji glazbu potpisuje Denis Maričić Dendo, a stihove Lovre Botica i Marko Dunatov. Aranžman potpisuje maestro Marin Seko, a vokalni aranžman Ante Jurić, umjetnički voditelj klape.  Producent je Tomislav Pehar, a pjesma je snimana u zadarskom studiju Music 4 life. Gitare je odsvirao Renato Babić, a miks i mastering djelo su Igora Ivanovića i Saše Miočića.

Spot za pjesmu sniman je na području Općine Jasenice, koja je sa svojom Turističkom zajednicom potpomogla snimanje i bila izvrstan domaćin. Ljepote Velebita, Tulovih Greda, kanjona Zrmanje i jadranskih žala svojom su neposrednošću i mladenačnim veseljem uljepšali mlada dama Karla Šarlija iz Modriča te Noel Polak, Junior NK Arbanasi Zadar. Sve je to svojom kamerom zabilježio, posložio i uredio redatelj spota Toni Mađerić, LimitlessProduction, uz pomoć Frane Hrabrova i Antonija Kandasića.

“Vratiti se pjesmom na Velebit zapravo i nije moguće, jer mi nikada nismo ni otišli s Velebita”kaže Klapa Puntamika te nastavlja – “taj naš kamen i modro more, što obali stvara bore, uvijek su u našim pjesmama. Naravno, uvijek i samo uz ljubav, jer svaka naša pjesma govori o ljubavi, ljubavi prema ženi, domovini, zavičaju. Zato svaki kamen i svaki val naše Dalmacije diše ljubavlju.” Jer… Dalmacija, to je srce moje!

854 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail