Novosti

Klapa Puntamika & Klapa Mali Iž u novom singlu o neverama i bonacama života

Predstavljamo “Sentimento”, naslovnu pjesmu drugog albuma Klape Puntamika, pjesmu nadahnutu morem, otokom, neverama i bonacama života, ali u konačnici i vjerom u bolje sutra na ovoj našoj plaveti i hridi. 

“Sjeti se, mornaru, da si more!” S ovim stihom velikoga hrvatskog pjesnika Antuna Šoljana, Klapa Puntamika najavila je novu pjesmu, otpjevanu u suradnji s Klapom Mali Iž, u spomen na prerano otišlog Ižanina i Zadranina Roka Jelića.

Glazbu pjesme “Sentimento” skladao je Denis Maričić Dendo, koji supotpisuje i stihove s Markom Dunatovom. Aranžman je uredio Tomislav Pehar, a vokalni aranžman Jure Perica. Pjesma je snimljena u dva zadarska studija, Music 4 life, Tomislava Pehara i studiju Twenty/ Twenty Jere Šešelje. Gitare je odsvirao  Zlatko Brodarić, a miks i mastering djelo su Igora Ivanovića.

Na morskoj pozornici otoka Iža i mjesta Malog Iža ispričana je priča koju je u lijepi video uradak posložio Toni Mađerić iz Limitless production, uz asistenciju Frane Hrabrova. Za make up bio je zadužan Mario Marijan.

Klapa Puntamika svojoj vjernoj publici, veselo i radosno, uz one stare sentimente, poklanja i pjesmu “Sentimento” te poručuje: “Neka traje i nek se pjeva, od Maloga Iža do Zadra i širom Lijepe naše. Zdravi i veseli bili!”

1208 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail