Novosti

Kiki Rahimovski snimio spot za singl “Suze nebeske”

Nova pjesma Kikija Rahimovskog “Suze nebeske” pokupila je salvu komplimenata i pažnje na premijernoj izvedbi u Beogradu.

Hvaljena pjesma zaslužuje i spot koji će prenijeti poruku, a to je sada i dobila zahvaljujući režiji poznatog redatelja Daria Lepoglavca (DarPro Video Production). Glumica u spotu je mlada i talentirana Lucija Alfier, a spot je snimljen na živopisnim lokacijama grada Zagreba. Poruka koju nosi je ona o iskrenoj ljubavi, a publika će se lako prepoznati u njoj.

Jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj i regiji potvrdio je svoju kvalitetu nastupom na festivalu “Beogradsko proleće”. Žiri festivala dodijelio je nagradu za najbolju interpretaciju Kristijanu Rahimovskom za izvedbu pjesme “Suze nebeske”.

Drugi je to puta zaredom da Kiki prima nagradu na beogradskom festivalu budući da je 2022. godine već nagrađen za najbolju kompoziciju za pjesmu “Atlantida”. Nakon niza uspjeha, nastupa na Dori i radijskog hita “Atlantida”, Kiki predstavlja suradnju sa sjajnim autorima Mirom Buljanom (glazba), Nenadom Ninčevićem (tekst) te Ivanom Škuncom koji je, uz Kikija, napravio aranžman.

Poznat po iskrenoj emociju koju pruža publici u svojim izvedbama, nema sumnje da će Kiki Rahimovski i “Suze nebeske” oduševiti sve koji će tek poslušati pjesmu.

 

1020 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail