Novosti

Kiki Rahimovski predstavlja emotivnu baladu “Kiša je padala”

“Kiša je padala” naslov je nove odlične pjesme koju nam predstavlja Kiki Rahimovski. 

Nakon vrlo uspješne ljubavne balade “Suze nebeske” koja je osvojila publiku diljem Hrvatske i šire, nema sumnje da će i ova nova prekrasna balada osvojiti srca njegovih obožavatelja i pratitelja.

Glazbu i tekst napisao je Kiki Rahimovski, dok su se za aranžman pobrinuli Saša Miočić i Elvis Sršen, a redatelj spota je Dario Lepoglavec. Spot je sniman u Studiju Hangar u Zagrebu, a na snimanju se Kikiju i njegovom bendu pridružila prekrasna Amela Broz.

“‘Kiša je padala’ nastala je prije četiri, pet godina i pregledavajući neke tekstove od ranije naletio sam na nju i brzo dobio ideju za glazbu koja odlično odgovora ovim stihovima, tako da je pjesma nastala vrlo jednostavno i bez previše filozofiranja. Dok smo radili na albumu ova pjesma mi se nije tamo uklapala i jednostavno nije bilo vrijeme da se pjesma tada objavi. Nadam se da će publika prepoznati pjesmu kao svoju i da će je prihvatiti čak i bolje nego ‘Suze nebeske'”navodi Kiki.
Iznimna iskrenost kojom Kiki Rahimovski pristupa svojim izvedbama jamči da će pjesma “Kiša je padala” biti pravo glazbeno i emotivno iskustvo za sve slušatelje.

1155 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail