Novosti

Kantautor Roko Vušković nije odolio čarima popularne fitness trenerice u novom singlu “Ne dam na nas”

“Ne dam na nas” novi je singl zanimljivog kantautora Roka Vuškovića koji domaćoj glazbenoj sceni nudi zaokruženi glazbeni koncept u kojem se ovaj diplomirani saksofonist i multiinstrumentalist publici predstavlja autorskim pjesmama pop izričaja. 

Odličan prateći bend s gudačkom sekcijom svirački je sjajno interpretirao glazbu koju je zajedno s Rokom skladao Tonći Sviličić na Rokov tekst, a pjesmu je producirao Jan Šinjor Cvetković.

Foto: Hrvoje Banić

Ovo je peti singl mladog i vrlo šarmantnog glazbenika koji osim što sklada, predaje saksofon u glazbenoj školi, a okušao se i u postavljanu uspješnog mjuzikla “Šuma Striborova” izvedenog u kazalištu Komedija. 

“Inspiraciju za ovu pjesmu pronašao sam u onom dobrom osjećaju izokrenute stvarnosti koji je u meni pobudila jedna osoba. Tekst sam napisao na Braču odakle vučem korijene, a kamo odlazim uvijek kad se zaželim mira i samoće. Taj otočki zrak mi budi kreativnost koju gradska vreva i svakodnevne obaveze lako zatome”, kaže Roko koji je presretan što će napokon ponovno zasvirati sa svojim bendom koji čine vrsni glazbenici čiji je najjači motiv publici prirediti energičnu svirku koju će dugo pamtiti.

Foto: Hrvoje Banić

Videospot u režiji Izoom produkcije sniman je u samoborskom Bunkeru te u apartmanu Upper Town, a uljepšala ga je poznata fitness trenerica i influencerica Lucija Baban koja ne krije oduševljenje suradnjom: “Sretna sam što je moje prvo pojavljivanje u videospotu baš s Rokom čija mi se glazba i inače jako sviđa, a osim što je sjajan glazbenik, krasi ga neposrednost i ugodan karakter, pa je na snimanju vladala skroz opuštena atmosfera.”

Roko vrijedno radi na novim pjesmama koje će zajedno s već objavljenim pop uspješnicama “Ima boljih”, “Ni u snovima”, “Još jednom” i “Tvoj je trag u meni” biti objavljene na albumu prvijencu kojem se jako veseli. 

Naslovna fotografija: Hrvoje Banić

999 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail