Novosti

Jurica Pađen & Aerodrom donose prijeko potrebno osvježenje novim singlom “Bura ore more”

Majstor radiofoničnog riffa i fraze, Jurica Pađen, sa svojim je bendom Aerodrom objavio fantastičan ljetni singl “Bura ore more”.

Osvježenje u ovim vrućim ljetnim mjesecima pružit će upravo nova pjesma za koju glazbu i tekst potpisuje Pađen, dok iza aranžmana stoji čitav bend.

Osim što će zaploviti radijskim eterom, “Bura ore more” svoju će premijernu izvedbu dočekati na 2. finalnoj večeri Splitskog festivala, a domaća publika još će jednom moći posvjedočiti nastupu jednog od najvećih domaćih rock bendova.

Aktualni singl zaživio je i u obliku spota za čiju je realizaciju veliku pomoć pružio Edi Škovrlj, a osim benda, kadrove je uljepšala glumica Sarah Knežević. Režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Aerodroma, Tin Majnarić.

Nakon singla “Kad si već na nogama”, koji je već postao svojevrsna ljetna himna, Jurica Pađen & Aerodrom imaju još jednog kandidata za pjesmu koja će obilježiti ovu godinu. Ako je suditi po dvama objavljenim singlovima, dugoočekivani studijski album bit će prava poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe i sjajan nastavak hvaljenog izdanja “Dnevni rituali”.

Obožavatelji opusa Jurice Pađena & Aerodroma moći će se rashladiti uz taktove radiofoničnog singla “Bura ore more” na jednom od predstojećih domaćih i regionalnih nastupa najavljenih u bogatoj koncertnoj sezoni našeg cijenjenog benda.

 

 

605 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail