Novosti

Jugoton Croatia Records na Sajmu medija i knjiga u Beogradu

U razdoblju od 24. do 28.10.2018. godine na Sajmu medija i knjiga u Beogradu, Jugoton Croatia Records imat će svoj štand u Hali 3.

Na štandu će posjetitelji imati prilike pogledati i kupiti izdanja u nakladi Jugoton Croatia Recordsa, poput CD-a, ploča, knjiga, majica, šalica… Na dan otvaranja Sajma medija, u srijedu, štand će posjetiti državni tajnik za informiranje Aleksandar Gajović, a tijekom sljedećioh dana najavljena je posjeta mnogih predstavnika javnog i društvenog života. Također će biti upriličeni bogati programi, koji će se osim na štandu održavati i u Sali za prezentacije.

Na štandu će CD prvog dana Sajma potpisivati Nada Obrić, koja će se tom prilikom susresti s predstavnicima medija, a u četvrtak u 14 sati dolazi orkestar Nebojše (i Fejata) Sejdića, koji će imati i svoj glazbeni program. U četvrtak u 17 sati u Sali za prezentacije promociju CD-a imat će Frajle, koje će osim potpisivanja albuma i druženja s fanovima i novinarima, upriličiti i mini koncert.

U petak 26.10. na istom mjestu bit će prezentiran novi album Amire Medunjanin, koja će pokraj promocije, potpisivanja CD-a i razgovora s predstavnicima medija, također izvesti nekoliko pjesama.

2679 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail