Top novosti

Jeste li za komadić čokolade i sladoled?

U srcu Slavonije smjestio se maleni grad koji je ove jeseni po mnogočemu bio zanimljiv. Čuvari tradicijske kulture iz cijele Hrvatske i mnogih europskih zemalja i ove su se godine predstavili na 54. Vinkovačkim jesenima. Svojim nošnjama i širokim osmjesima oduševljavali su veliki broj posjetitelja. No, osim njih, posjetitelje najstarijeg grada u Europi su oduševili i dečki iz Vranca.

Naime, tih dana ste ih mogli vidjeti kako sviraju i pjevaju na ulicama grada sa svojim sugrađanima i njihovim gostima svoj novi singl “Komadić čokolade”. Na taj način su slučajni prolaznici postali glumci u njihovom spotu punom osmijeha i plesa. “Komadić čokolade” premijerno su izveli na ovogodišnjem Aurea Festu u Požegi gdje su privukli veliku pažnju posjetitelja. Pjesma dolazi iz pera Denisa Špegelja, a za aranžman je zaslužan Branimir Jovanovac – BaniRedatelj spota je Marko Zeljković – Zelja.
“Nakon pjesme ‘Sada zovem lopove’ iz naše radionice ovoga puta stiže nešto totalno drukčije. Radi se o pjesmi uz koju se mogu poistovijetiti sve generacije, što je vidljivo i u spotu, jer je jednostavno zarazna i tjera vas na ples. Uživali smo snimajući spot i družeći se s prolaznicima koji su već nakon par taktova refrena pjevali s nama. Prve reakcije su izvrsne te smo sigurni da će pjesma naći svoj put do srca publike”rekli su dečki iz popularnog Vranca.

1537 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail