Novosti

Jesen je stigla, a s njom i novi hit grupe Flyer, “Meteori”

Nebeske krijesnice, proletuše ili zvijezde padalice, kako god ih mi kolokvijalno nazvali, Flyerovi “Meteori” novi su hit koji će ploviti radijskim eterom.

Prema službenoj definiciji, meteor – (uzdignut u zrak, lebdeći, podignut) dio je nebeskog tijela koje, padajući kroz atmosferu, ostavlja svijetleći trag. Slušajući taktove nove pjesme, suđeno je i ovom singlu grupe Flyer da se uzdigne u vrh glazbenih ljestvica i da lebdeći tamo ostavi svjetleći trag u karijeri sjajnog pop sastava.

“Inspiracija je sadašnje vrijeme u kojem se nalazimo i u kojem želimo pronaći sigurno mjesto za svoje voljene kako bi ih zaštitili od svega što se događa. Mi svi smo meteori koji lutamo u potrazi za takvim mjestom”, rekao je Mario Kovač.

Glazbu i tekst za pjesmu napisao je Mario Kovač, koji je autor i prošlog singla “Dan po dan” kojim se Flyer više od 9 tjedana zadržao pri vrhu hrvatskih glazbenih top ljestvica. Aranžman su Flyerovci napravili zajedno jer ih taj recept po kojem zajedničkim snagama daju pjesmi zadnji ‘touch’ do sada još nije iznevjerio. Pjesma je nastala u Croatia Records studiju pod producentskom palicom Gorana Martinca, a za spot je zaslužan Dinko Pasini koji je grupu pratio na CMC 200 Slavonija fest gdje je snimio internu atmosferu benda koja je kod Flyera točno onakva kakvu bismo od njih očekivali – opuštena i zabavna. Flyer je nedavno objavio i “Greatest Hits Collection” kompilaciju na CD-u i LP-u, na kojoj se nalaze svi najveći hitovi kojima su kroz dugogodišnju karijeru uveseljavali slušatelje.

“Obzirom da nam se lijepo poklopio i izlazak novog singla, odlučili smo na festival povesti i našeg Dinka, koji je već, možemo slobodno reći, naš 6. član benda. Jednostavno nas je ‘uhodio’ ta tri dana u paparazzi stilu i sve lijepo umontirao u videobroj. Mislim da se pjesma jako lijepo stopila sa slikom i mi smo prezadovoljni rezultatom!”, opisala je Petra Kožar, pjevačica benda.

Poznato je da se meteori brzo gibaju, a tako će i istoimena pjesma, bez sumnje, brzo pronaći svoj put do slušatelja.

Kao meteori letimo morem beskraja, među zvijezdama.
Pitamo se gdje da sletimo, u neko drugo vrijeme da zaboravimo probleme?
To će biti naše mjesto, želim da smo tamo često, sami… ti i ja.

Foto: Dario Njavro

290 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail