Top novosti

Jelena Rozga otkrila svoju slabu stranu

“Uzmem koliko mi daš” novi je ljetni hit Jelene Rozge u kojem otkriva kako u ljubavi igra na otvorene karte. Pjesmu potpisuje glazbeni dvojac Vjekoslava i Tonči Huljić,a aranžman Leo Škaro i Tonči Huljić.

“Ovo je vrijeme kad su ljudi pozitivni, željni da im se događaju lijepe stvari, otvoreni za ljetne ljubavi. Zato sam htjela otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put – samo ljubav”, rekla je Jelena.

Istoimeni spot pod redateljskom palicom Daria Radusina sniman je u Istri na poljima lavande, a pripadnicama ljepšeg spola će sigurno zapeti za oko zgodni mladi glumac Filip Palčić koji se uz Jelenu pojavljuje u spotu.

“Snimanje videospota će mi ostati još dugo u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno  – jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša, te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno, snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje”, zaključila je Jelena.

Jelena se u spotu pojavljuje s novom frizurom, dugom kosom, za što je zaslužan Salon Franić.

7009 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail