Top novosti

Jedinstveni J.R. August nastupio u Vintage Industrial Baru – publika dupkom ispunila klub!

“Dangerous Waters”, album prvijenac  J.R. Augusta doživio je svoju koncertnu premijeru sinoć u dupkom ispunjenom Vintage Industiral Baru.

Još jednom je J.R. dokazao o kakvom se vanserijskom talentu radi – publika je s oduševljenjem ispratila svaku pjesmu izvedenu za vrijeme skoro dvosatnog koncerta. J.R., pet pratećih glazbenika i jedanaest članova zbora priuštili su za više od pet stotina prisutnih transcendentalno iskustvo.

Uživala je publika u većini pjesama s prvijenca, nekim prije objavljenim pjesmama koje su izazvale oduševljenje: “Black Limousine”, “Distort Reality”, “The Womanizer”, ali premijerno i u par novih pjesama – nema sumnje kako će i sljedeći J.R.-ov album biti malo glazbeno remek-djelo.
“Dangerous Waters” je odmah u prvom tjednu prodaje zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma i to potpuno zasluženo, on je dragulj kojeg će šira publika u Hrvatskoj i regiji, ali i ona internacionalna otkriti i prepustiti se ljepoti njegove glazbe.

Osim što je zasjeo na prvo mjesto prodaje, također se prvi singl s albuma, “Crucify Me”, našao na prvom mjestu Top 20 liste Hrvatskog radija. Njegova kvaliteta je nesumnjiva i zato pronađite način da poslušate J.R.-akupnjom CD-a, uživo ili putem digitalnih platformi.

Album “Dangerous Waters” u prodaji je po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

Foto: Nikola Knežević

1961 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail